Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی اهواز گفت: نفوذ آب به داخل یکی از مخازن پمپ بنزین باعث ورود آب به داخل پمپ شده بود که کارشناسان شرکت بررسی علت موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

 به گزارش مشرق، نعمت‌الله نجفی ظهر امروز  در جمع خبرنگاران اظهار داشت: روز گذشته در پی شکایت چند نفر از رانندگان مسیر اهواز آبادان که پس از سوختگیری از یکی از جایگاهای عرضه سوخت متوجه وجود آب در باک خودروی خود شده بودند و انتشار کلیپی از این موضوع، مامورین تعزیرات و کارشناسان شرکت پخش فرآورده‌های نفتی اهواز به موضوع ورود کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در بررسی اولیه ۵ خودرو که در جایگاه سوخت متوقف شده بودند از وجود آب در باک خودرو خود پس از سوختگیری شکایت کردند که با آزمایش نازل سوخت و بنزین جایگاه، صحت خبر مخلوط بودن آب با بنزین در یکی از مخازن بنزین این جایگاه مورد تایید قرار گرفت.

مدیر عامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی اهواز تصریح کرد: کارشناسان این شرکت با مشاهده دوربین‌های مداربسته جایگاه در زمان تخلیه سوخت در مخازن، هیچ گونه تخلفی از جانب جایگاه‌دار دال بر مخلوط کردن عمدی آب با بنزین را مشاهده نکردند.

نجفی در خصوص جزئیات این خبر تصریح کرد: پس از مشاهده مخلوط بودن آب با بنزین در مخازن جایگاه، سریعاً جایگاه‌داران روند کار را متوقف و گزارش این موضوع را به شرکت پخش ارایه دادند که پس از بررسی غیر عمدی بودن حادثه، وجود منفذ در مخازن مورد تایید قرار گرفت.

وی در ادامه گفت: متاسفانه نفوذ آب به درون یکی از مخازن جایگاه سوخت در مسیر اهواز به آبادان باعث مخلوط شدن آب با بنزین توزیعی به خودروها و ایجاد خسارت برای مردم عزیز و جایگاه دار شده بود که در حال حاضر تعیین خسارت شده است و به زودی پس از نظریه نهایی خسارات به آسیب دیدگان پرداخت خواهد شد.

مدیر عامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی اهواز در انتها اظهار داشت: این اطمینان را به مردم عزیز می‌دهیم که در تمام طول جریان تولید، انتقال و توزیع به جایگاه داران و حتی فروش، شرکت پخش با حساسیت کامل دنبال می‌کند و در این زمینه اولین خطا و تخلفی را که مشاهده کند سریعاً وارد عمل می‌شود.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان آبادان اهواز نجفی شرکت پخش فرآورده های نفتی اهواز آب با بنزین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۸۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 

محمد رضا نجفی منش عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران در گفت وگو با خبرنگار قدس درباره علت بروز ناترازی بنزین گفت: یکی از معضلات فعلی کشور استفاده بالا از بنزین در کشور و بروز ناترازی بنزین است. در حالی که الان در دنیا همه به سمت سوخت های پاک و متنوع کردن سبد سخت مثل خودروهای برقی رفته اند، در کشور ما این شرایط هنوز ایجاد نشده است.

این عضو اتاق بازرگانی تهران خاطرنشان کرد: البته برای متنوع کردن سبد سوخت و تشویق شدن مردم برای رفتن به سمت خودرهای برقی و هیبریدی، دولت ها باید سوبسید های اساسی به مردم بدهند تا به سمت استفاده از این خودروهای پاک و سبز مثل خودروهای برقی حرکت کنند.

نجفی منش افزود: وارد کردن خودروهای هیبریدی به چرخه مصرف سوخت از جمله بنزین را پایین می آورد. در نهایت هم باید خودروهای فرسوده را از رده خارج کنیم، مسئله ای که در کشور ما اصلا جدی گرفته نشده و خودروهای فرسوده همچنان در کشور در حال تردد هستند.

این عضو هیات نمایندگان تهران گفت: در حال حاضر 29 میلیون خودرو در حال تردد در کشور داریم که بخش زیادی از این خودروهای در حال تردد عمر بیش از 15 سال دارند که مصرف بنزین را بالا می برند، باید اقدامی شود تا این خودروهای فرسوده از رده خارج شوند.

نجفی منش افزود: استفاده از تنوع در سبد سوخت بهترین روش برای کاهش مصرف بنزین است. سوخت های متنوع باید برای تردد استفاده شوند تا فشار به بنزین آورده نشود.

نجفی منش ادامه داد: یکی از عمده ترین علت مصرف بالای بنزین در کشور قاچاق بنزین است. دلیل این قاچاق این است که بنزین در کشورهای همسایه مثل افغانستان، پاکستان و .... با قیمت بنزین در کشور ما تفاوت خیلی بالایی دارد، بنزین در کشور ما نهایتا 3 هزار تومان ولی در ترکیه 2 دلار یعنی 100 هزار تومان است.

وی در ادامه بیان کرد: در این شرایط هر کس یک پیت بنزین هم دستش بگیرد و به کشورهای خارجی برود به میزان زیادی سود کرده است. در ابتدا برای اینکه کاهش مصرف داشته باشیم باید جلوی قاچاق گرفته شود.

این عضو اتاق بازرگانی ادامه داد: راه کار جلوگیری از قاچاق بنزین هم این است که قیمت آن اصلاح شود. تا زمانی که بنزین به این قیمت مفت در اختیار مردم قرار داده شود قطعا قاچاق انجام خواهد شد.

دیگر خبرها

  • استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 
  • بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در کهگیلویه و بویراحمد
  • تامین سوخت سه هزار و ۴۴۰ هواپیما از آبادان
  • ماجرای شبکه اجتماعی تیک تاک و ممنوعیت در آمریکا به کجا رسید؟
  • ایمنی بالای خودروهای دوگانه‌سوز با سوخت CNG با وجود تخریب‌های مافیای بنزین
  • ۱۳ میلیون خودروی فرسوده روزانه ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می‌کنند
  • کشف سوخت قاچاق در آبراه اروند
  • خودروسازان؛ متهم ردیف اول ناترازی بنزین
  • بیش از پنج هزار خودرو در استان اردبیل دو گانه سوز شد
  • گام اساسی دولت سیزدهم برای اجرای طرح‌های کیفی‌سازی سوخت در پالایشگاه‌ها